Blogg

Parkering- och arenafrågan fick puls, Mjällby hämtar hammaren, öst väst och KHK med täta matcher

Oj då.

Mitt förra inlägg blev det lite liv om i KHK-tråden och det är verkligen intressant att läsa alla synpunkter. En sak är säker trots allt att fler böter kommer skrivas och Arenan står där den står. Dock ser jag inga tydliga argument från anhängarna till arenan i stan hur man ska driva elitidrotten framåt med den här placeringen. Calle Höök hade ett bra svar om varför han tycker den skulle ha byggts ute på Rosenholm.

Nu verkar det som att någon plockat bort inlägget…vilket känns trist. Hur som, det skapade engagemang. Det fria ordet.

  ***

  Vi har uppmärksamhet Mjällby AIF inför kommande drabbning med flera artiklar. Så det blir nästan orättvist mycket åt det hållet nu tycker säkert många karlskroniter…….Debatten öst väst är så tröttsam. Lägg ner snälla.

  Mjällby ska bara se till att slå in spiken ordentligt mot Utsikten. Annars blir det ett grymt derby helgen efter mot FKK som nu måste börja vinna. Lund blir allt annat än lätt.

  ***

  KHK spelar under fredagen mot Oskarshamn och det blir inga ändringar mer än att Arvid Holm kommer att stå.
  IKO har överraskat, men KHK möter de i rätt läge efter deras seger mot Leksand. Risken är stor att man går och är nöjd med den segern.
  Är KHK på tårna och jobbar hårt i hemjobbet kan det bli seger.

  Pantern väntar på söndag och där ska det bara vara seger, även om Pantern är ett mycket oberäkneligt lag. Publiksiffran?

  ***

  Krif föll olyckligt mot Nybro och jag har sagt det innan. Det kan bli en småtuff höst för Krif. Vimmerby hemma blir en värdemätare tror jag.

  Mörrum gnetar på, men även på Jössa är det ont om publik. Hallå, laget är i ettan igen!

   

  Trevlig helg!

   

  /Kim Jong Un