Blogg

Så borde KHK agera nu när järnet är varmt, Krif- och Mjällby-kross

KHK har inlett strålande och trots uddamålssegern mot Tingsryd visar laget upp en grym moral att vända två insläppta mål i boxplay. Inte ett mål insläppt på 120 minuter fem mot fem. Det skvallrar om en homogen grupp.

Publiken är viktig och något klubben ofta pekar på. Med nämnda rader och tappade säsongskortsinnehavare inför säsongen skulle klubben gå ut med kort för 3990 kr fram till nedsläpp onsdag.
Många tveksamma kan nog känna att de kanske gjorde fel. Dom är ju några hundra som tidigare varit trogna i mängder av år.

På isen gör man det mest rätt. Framförallt åker man mer än sina motståndare. Tar jobbet hem. Allt med stöd av tokiga fans som har hittat en ny växel igen.

  Fyra kedjor som fungerar och kan skapa framåt samt en målvakt som varit riktigt bra. Skulle väl inte släppt returen på första, men gjorde några monsterräddningar på slutet.

  Hur långt räcker detta?

  Efter två matcher och mot lag som rankas på nedre halvan så ska man vara försiktig. Men känslan är att alla lag få se upp med den röda maskinen om de fortsätter så här med den intensiteten.

  Men frågan är. Vad blir publiksiffran mot Karlskoga. Hur jobbar klubben nu…

  **

  Krif har gjort de man ska mot Tyringe och Hanhals och fick igång målskyttet i den andra perioden. Bara en bit över 500 på läktarna är ju så där. Här har Krif att jobba med.

  ***

  Mjällby visar klass och är i stort sett klara för superettan. Att laget lägger fem matcher typ finns ju inte. Spännande att se hur klubben ska jobba med nya spelare och vilken budget som kommer lanseras framöver. Och hur klubben mår för dagen.

  ***

  FKK kan inte vara nöjda med en poäng mot Grebbestad. Sex lag i botten där två kommer åka ut och ett till kval. Tre kommer klara sig. Är FKK ett av dem lagen? Jag är inte säker…

  ***

  Asarums damer vinner inte hemma. Det håller ju inte. Men chansen finns än. Bättre att lira borta…

  ***

  I femman står Sillhövda, Nättraby och Mörrum på 50 poäng. Två omgångar kvar och Sillhövda och Mörrum möts i sista omgången. Jösses. Det tackar nog Nättraby för….

   

  /Elofsson