Blogg

Sista pusselbiten i KHK är på väg in och derbyt ett snack om siffror

KHK och sportchefen Patric Larsson har jobbat hårt sista tiden med att sätta det sista platserna. Mr Madhawk snodde Nick Pageau framför ögonen på bloggen, men den sista pusselbiten kan vi avslöja kan bli en riktig doldis i sammanhanget. Förmodligen har han ingen svensk agent…

Landon Smith har ingen hört talas om, men här har klubben jobbat ivrigt sista tiden. En forward som klubben ska ha fått fina omdömen om. Men spel från NCAA är inget man höjer ögonbrynen för. Men vad vet jag som en känd lokal bloggare brukar säga.

Vi får se vad klubben presenterar framöver.

  Nu ska butiken vara stängd, men jag tror det kan finnas lösningar om Emil Larsson eller Filip Crusman vill ta en tröja för rätt peng. Det finns alltid en källardörr för omändringar eller lån.

  ***

  Derbyt på Västra Mark blev mycket riktigt ett kryss som bloggen spekulerade om. Lagen hade varsin halvlek. FKK pallade inte med alla ändringar och Mjällby var inte långt i från att vända matchen.

  Mycket tsnack om publiksiffran som justerades uppåt under matchens gång. Har pratat med folk som inte tyckte de kunde varit många fler än de 1500 drygt som hissades upp. Sedan kom en annan siffra och sedan hörde jag att det var en enkronans-match.
  Jo, jag brukar se ett mönster vid just dessa här matcher från hockeyns värld.

  Att klubben höjer biljettpriset med 50% känns ju sådär bara för att det är derby. Knappt 300 tar sig ibland inte dit vid 100 kronor.
  Nej, FKK har ett problem med att få kommunens folk till matcherna. Jag har alltid undrat var spelarna/ungdomarna i övriga klubbar håller hus. Är man inte intresserade att se kommunens bästa fotboll. Skaffa sig förebilder?

  Här har FKK lite att jobba med. Jobba mer mot andra klubbar.

   

  /Ha det