Blogg

TV: Publikkrisen, kiss cam och skadorna i Krif

Charlotte Gustavsson är inte nöjd med publiktillströmningen inför kvällens match mot Skellefteå och hon hotar nästintill med att sluta om det bara bli 2500 på matcherna i arenan.
Det är en farlig väg om man börja hota och såga folket i stan. De kan vara en del tjuriga skallar som tar åt sig. Jag väntar mer de sponsorer som jag hoppades Charlotte skulle jobba in med sitt kontaktnät. Det är där KHK måste tjäna de stora pengarna. SHL o Cmore måste vara ett bra skyltfönster som det vevas i alla kanaler.

Priserna diskuteras och det är nog så enkelt att kulturen i Karlskrona med att gå på högklassig hockey inte går ihop riktigt. Det är skillnad i Karlstad eller i Gävle där det i alla år varit på samma nivå och då har man vant sig att det är den utgiften som prioriteras i större utsträckning än här i Karlskrona.

Siffran i skrivande stund ligger runt 3300 sålda och det kommer ticka på lite till. Matchdagen brukar ge runt 400-500 biljetter till.

Jag tror man måste ha en mobil prisbild där man exempelvis har bra mycket billigare sittplatser mot Mora, Örebro, än mot Djurgården eller HV 71.

 

Jag träffade Emil Larsson efter värmningen i dag. Han har gjort det hyfsat bra sista åren. Guters snack har vi här med från månadgen.

Jag och kollegan Jerry Nilsson var på plats i arenan med lite studiosnack. Han gillar inte kiss cam. Här sågas det…

***

Krif åkte på lite skador sist. Men det verkar som Basse Magnusson kan spela mot Vimmerby. Albin Storm åkte på en ful tackling och blir borta ett tag. Martin Ekström bli borta också efter ny info.

Krif kommer inte jaga några lån.

 

 

/Kenneth Persson