Har Krif handlat lite för mycket?

Blogg

Har från två olika håll hört att Krifs värvarboss Mikael Johansson varit väl frikostig med sin budget, något som bilhandlare Björk inte ska vara så nöjd med.
Men om det bara är ett rykte vet jag inte. Men när jag tog upp det med Micke igår så handlar det om i stort + – 0, enligt honom när han räknade lite.
Siffror jag hörde så ska det vara ungefär vad en snittspelare i KHK kostar i månaden med avgifter. Så det är väl egentligen inget att bråka om. Men tanke på de 600 klubben felade ifjol så finns det mer att vara bekymrad över i så fall.

Micke Johansson har, som jag ser det, fått ihop ett mycket slagkraftigt gäng. Vill påstå att hade inte han kommit in så i sportgruppen så hade förmodligen truppen sett tunnare ut. Dock har jag svårt att förstå att spelare som Olof Pettersson, Linus Claesson och Sebbe inte är kvar. För stor del av kärnan i truppen försvann på ett bräde.

Trillar Krif ut ettan, så hade inte jag velat vara den som städar upp.
Nu tror inte jag att man gör det…

 

/Finax