Måstematcher för KHK som bjuder på en överraskning - Krif måste samla kraft

Blogg

Innan vi tar den där överraskningen så måste det vara något av ett rekord för KHK som nu har nio raka förluster. Mot Västerås såg det först mörkt ut för att sedan var rätt ljust med en 2–1-ledning och total dominans, för att sedan bli nattsvart med 2–3.

Skitmål eller inte. Det är poängen som räknas och KHK ska nog börja titta mer nedåt än uppåt. Åtta poäng ner till Kristianstad som både har Modo och Timrå kvar att möta. Men deras 9–2 mot Mora var imponerande. Allt kan hända.

Skador oroar då Måns Hermansson finger inte ville vara med mer. Tungt bakslag på en back som gör sitt och som faktiskt blivit allt bättre på slutet.

Blir det så att KHK ändå försöker hitta en ersättare? Man vet aldrig vad Mr Patric ”Labero” Larsson hittar på.

Almtuna och fri entré på fredagen. Den nya sektionen kommer öppnas och åtgången på biljetter verkar stort då det är lite aktiviteter för barnen med i arenan.
Nu kommer KHK vinna.

…och överraskningen kommer att presenteras under matchen. Kika på bilden i inlägget. Det vankas nostalgi enligt vad bloggen erfar…

***

Krif har gjort det bra och kommer spela play off mot kvalserien. Dock har prestationerna varierat på slutet och nu gäller det att tränare Ivansson tar ett omtag så säsongen vara länge i Soft Center Arena.

Och det spekuleras i att Krif vill värva in något nytt. Tobbe trollkarl har säkert något i görningen.

***

Mörrum har sålt ut ett gäng spelare och säsongen blev långt ifrån vad klubben hade hoppats på. Siktet mot hockeyallsvenskan fick sig en törn och det som oroar mest är att hockeyintresset i Karlshamn har svalnat rejält. Tråkigt.

På tio år har det hänt mycket med ishockeyn i länet.

***

HIF Karlskrona har med bra målvaktsspel lyft sig markant. Slår de Kungälv borta så kommer de vara med i kampen om kvalspel in i det sista. Bortamatchen mot Amo väntar vi alla på. Vilken fight.

 

 

/Steen